Skip to content

Arbata lieknėjimui

Visos arbatos, kurios turi medžiagų ir savybių, galinčių padėti numesti svorio.

Ajurvedinė arbata

Ajurvedinė arbata – natūralus būdas savijautai pagerinti. Iš ko ji gaminama ir kada gali padėti?

Ajurvedinė arbata – tai gėrimas, kuris jau daugelį amžių vartojamas ajurvedoje – indų medicinos sistemoje. Manoma, kad ajurvedinė arbata turi daug sveikatai naudingų savybių, todėl, jeigu ieškote sveiko būdo pagerinti bendrą savijautą, tikrai vertėtų apsvarstyti… Read More »Ajurvedinė arbata – natūralus būdas savijautai pagerinti. Iš ko ji gaminama ir kada gali padėti?

Svogūnų lukštų arbata – dėl neįtikėtinų naudų nuo šiol lukštų neišmesite

Svogūnų lukštų arbata – dėl neįtikėtinų naudų nuo šiol lukštų neišmesite

Nuo šiol sužinoję, kad svogūnų lukštus galima panaudoti nepakartojamam gėrimui paruošti, nedrįsite jų išmesti. Taip, taip, šios „atliekos“ yra puikus ingredientas jūsų puodeliui, iš kurių gaminama paslaptinga svogūnų lukštų arbata. Ir tikrai kalbėsime ne apie… Read More »Svogūnų lukštų arbata – dėl neįtikėtinų naudų nuo šiol lukštų neišmesite

Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Puero (pu-erh) arbata yra seniausia kinų arbatos rūšis, išsiskirianti unikaliu skoniu ir gydomosiomis savybėmis. Lapeliai šiam unikaliam gėrimui renkami nuo paprastųjų arbatmedžių Junano provincijoje. Kai kurių arbatmedžių amžius siekia net kelis tūkstančius metų. Senovėje pueras buvo… Read More »Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Kombuča arbata – probiotikais turtingas įvairiausių skonių fermentuotas gėrimas

Kombučia – probiotikais turtinga įvairiausių skonių fermentuota arbata

Kaip atsirado ir išpopuliarėjo kombučia Manoma, kad pirmoji kombučia gimė atsitiktinai pietryčių Kinijoje prieš 5000 metų ant palangės paliktame saldžios arbatos puodelyje. Acto rūgšties bakterijos ir mieliagrybio kolonija apsigyveno šiame puodelyje, bei dauginosi sukurdami želatininę… Read More »Kombučia – probiotikais turtinga įvairiausių skonių fermentuota arbata