Skip to content

Kaip paruošti puero arbatą

Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Puero (pu-erh) arbata yra seniausia kinų arbatos rūšis, išsiskirianti unikaliu skoniu ir gydomosiomis savybėmis. Lapeliai šiam unikaliam gėrimui renkami nuo paprastųjų arbatmedžių Junano provincijoje. Kai kurių arbatmedžių amžius siekia net kelis tūkstančius metų. Senovėje pueras buvo… Read More »Puero (pu-erh) arbata – unikalaus skonio ir savybių kinų arbatos rūšis

Šalavijo arbata – ligoms gydyti ir grožiui puoselėti Ramunėlių arbata pagelbės ne tik sutrikus virškinimui Bananų arbata: kuo ji naudinga ir kaip ją paruošti Pelyno arbatos nauda ir poveikis organizmui