Arbatos turinčios medžiagų ir savybių, galinčių padėti virškinimui.
Dauguma jau girdėję apie avokado naudą ir dažnai įtraukia jį į savo meniu. Ne veltui, šis vaisius vadinamas miško sviestu.…
Siauralapis gaurometis liaudyje labiau žinomas ožkarožės pavadinimu. O iš jo paruošta arbata dažniausiai vadinama Ivano arbata. Ir nors šį augalą…
Turbūt daugeliui persikų arbata asocijuojasi su parduotuvėse randama šaltąja persikų arbata. Kuri, teisybę sakant, mažai ką bendro turi su persikais.…
Plačioji turnera tikrai nedaugeliui girdėtas augalo pavadinimas. Šis nedidelis krūmas labiau žinomas damianos pavadinimu. Ir nors jau ir Lietuvoje galime…
Ananasas – jau seniai ne egzotinis vaisius mūsų parduotuvėse. Žmonės netgi įsigudrino jų užsiauginti namuose. Tai sveikatai labai naudingi, saldūs…
Juozažolė dar kitaip žinoma kaip isopas yra nuostabi prieskoninė bei vaistinė žolelė. Be to, dėl savo nuostabaus kvapo, juozažolė dažnai…
Kardamono kvapą sunku supainioti su kitų prieskonių. Jis dvelkia ramybe, šiluma ir namais. Po šafrano ir vanilės tai brangiausias ir…
Visi suprantame ir sutinkame, kad vaikai tai nėra maži suaugę žmonės. Vaikų organizmas skiriasi nuo suaugusio gebėjimu virškinti, apdoroti, skaidyti…
Daugelis puikiai žino, naudoja ir netgi augina baziliką. Tai neatskiriamas itališkos virtuvės prieskonis, puikiai derantis su makaronų patiekalais. Mėgstamas tiek…
Ajurvedinė arbata - tai gėrimas, kuris jau daugelį amžių vartojamas ajurvedoje – indų medicinos sistemoje. Manoma, kad ajurvedinė arbata turi…