Dauguma jau girdėję apie avokado naudą ir dažnai įtraukia jį į savo meniu. Ne veltui, šis vaisius vadinamas miško sviestu.…
Siauralapis gaurometis liaudyje labiau žinomas ožkarožės pavadinimu. O iš jo paruošta arbata dažniausiai vadinama Ivano arbata. Ir nors šį augalą…
Turbūt daugeliui persikų arbata asocijuojasi su parduotuvėse randama šaltąja persikų arbata. Kuri, teisybę sakant, mažai ką bendro turi su persikais.…
Ananasas – jau seniai ne egzotinis vaisius mūsų parduotuvėse. Žmonės netgi įsigudrino jų užsiauginti namuose. Tai sveikatai labai naudingi, saldūs…
Tiems, kurie kambariuose augina įnoringąją kameliją, galbūt šiek tiek neįtikėtinai skambės kamelijos arbata. Tačiau tai tiesa: daugumos kamelijų rūšių lapai…
Nors vyrai tikrai nelinkę nei rūpintis savo sveikata, nei apie ją daug kalbėti, o iš esmės jie net ir neserga…
Kai pereinamuoju laikotarpiu dažnai užklumpa įkyrus kosulys, dažnai ieškome įvairių liaudiškų būdų, kaip jį nuraminti. Jeigu po ranka neturite jokių…
Vynuogių lapų arbata – ypatingas gėrimas. Kažkas naujo, mažai girdėto ir, greičiausiai, dar neragauto, tiesa? Priešingai nei patys vynuogių lapai,…
Nuo šiol sužinoję, kad svogūnų lukštus galima panaudoti nepakartojamam gėrimui paruošti, nedrįsite jų išmesti. Taip, taip, šios „atliekos“ yra puikus…
Ženšenis jau ne vieną šimtmetį plačiai naudojamas kinų medicinoje. Taip yra dėl jo antioksidacinio ir priešuždegiminio poveikio. Ženšenis, taip pat…