Skip to content

Antioksidantai arbatose

Sūrio arbata – netikėtas kulinarijos šedevras iš Azijos. Kodėl ji užkariauja pasaulį?

Sūrio arbata – netikėtas kulinarijos šedevras iš Azijos. Kodėl ji užkariauja pasaulį?

Sūrio arbata – tai šaltas gėrimas, paprastai žalioji ar juodoji arbata, ant kurios užpilamas storas, putų pavidalo kreminio sūrio, pieno ar kartais plakamosios grietinėlės sluoksnis, sukuriantis unikalų saldų ir sūrų skonio profilį. Taip pat žinoma… Read More »Sūrio arbata – netikėtas kulinarijos šedevras iš Azijos. Kodėl ji užkariauja pasaulį?

Kakavos pupelių lukštų arbata – naujasis supergėrimas

Kakavos pupelių lukštų arbata – naujasis supergėrimas, kuriame susijungia kakavos aromatas ir arbatos nauda

Kakava dažniausiai siejama su šokoladu, tačiau mažai kas žino, kad iš kakavos pupelių lukštų taip pat galima pagaminti ne tik skanų, bet ir sveiką gėrimą – kakavos pupelių lukštų arbatą. Tai natūralus, maistingas gėrimas, kuris… Read More »Kakavos pupelių lukštų arbata – naujasis supergėrimas, kuriame susijungia kakavos aromatas ir arbatos nauda

Šalavijo arbata – ligoms gydyti ir grožiui puoselėti Ramunėlių arbata pagelbės ne tik sutrikus virškinimui Bananų arbata: kuo ji naudinga ir kaip ją paruošti Pelyno arbatos nauda ir poveikis organizmui