Dauguma jau girdėję apie avokado naudą ir dažnai įtraukia jį į savo meniu. Ne veltui, šis vaisius vadinamas miško sviestu.…
Kai pereinamuoju laikotarpiu dažnai užklumpa įkyrus kosulys, dažnai ieškome įvairių liaudiškų būdų, kaip jį nuraminti. Jeigu po ranka neturite jokių…
Nuo šiol sužinoję, kad svogūnų lukštus galima panaudoti nepakartojamam gėrimui paruošti, nedrįsite jų išmesti. Taip, taip, šios „atliekos“ yra puikus…
Yra nemažai įvairių receptų, kaip tinkamai paruošti gvazdikėlių arbatą. Šis gėrimas ruošiamas kartu su kitais aromatiniais ingredientais: cinamonu, imbieru, kardamonu,…
Egzotiškai skambanti berberino arbata iš tiesų yra vietinis produktas, ruošiamas iš Lietuvoje puikiausiai augančio augalo. Tai - raugerškis, neretai vadinamas…